Det sikre valg når du skal bruge:

webdesign-icon.gif

Hjemmeside

Vælg imellem to forskellige typer af hjemmesider; standard hjemmeside eller hjemmeside opsat i Umbraco CMS.

Kort fortalt er forskellen den, at i standard hjemmesiden er webdesign og tekstindhold opsat i en færdigudviklet hjemmeside og i Umbraco CMS udgaven, er webdesign og indhold opsat i et indholds-styrings-system (CMS ~ Content Management System), hvor du selv kan arbejde videre med hjemmesidens tekst og design.

creative-canvas.gif

Webdesign

Når det kommer til webdesign, kan vi både tænke i kasser eller ud-af-kassen. Komme med idéer i lange baner eller i nye baner.

Se tidligere hjemmesider og webdesign vi har lavet eller læs mere om hvordan vi kan lave et webdesign som kan skabe kontakt mellem dig og dine kunder

making-money.gif

Internet markedsføring

Internettet giver mulighed for at nå bredt ud til potientielle kunder med forholdsvis få midler.

Med den enorme udvikling og mange muligheder som der er kommet på internettet, bl.a. google's produkter (Maps, Adwords, søgeordsoptimering) og med sociale medier som youtube, twitter, facebook kan det også virke lidt uoverskueligt.

Vi hjælper dig gerne med en uforpligtende snak om hvordan du kan få gavn af internettets mange muligheder.

Det siger vores kunder:

"Jeg er meget tilfreds med vores nye hjemmeside og med samarbejdet med Stenfors. Har jeg haft spørgsmål eller nye ønsker til hjemmesiden undervejs, så har Stenfors altid været til at komme i kontakt med.

Han vender hurtigt tilbage og er meget dygtig til at besvare spørgsmål og komme med kreative og brugbare forslag. Jeg har været meget glad for vort samarbejde og ved, hvor jeg kan finde den hjælp jeg har brug for. Stenfors bidrager positivt til, at jeg kan nå mine mål om en sund forretning og et øget salg".

Emanuel Piazzoli, Passato e Presente
Se hele hjemmeside-projektet